Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Levenhuk Discovery Report – domácí a profesionální meteorologické stanice a vzdálené snímače

05.08.2022

Vážení zákazníci a návštěvníci,

Nezmeškejte naši poslední aktualizaci produktů řady Levenhuk Discovery Report – řadu meteorologických zařízení. Můžete si je zakoupit již dnes!

Meteorologické stanice se základními funkcemi

Těm z vás, kteří hledají funkční, ale funkcemi příliš neoplývající zařízení, doporučujeme věnovat pozornost modelům označeným písmenem „W“. Jedná se o stylová zařízení obsahující jednu nebo dvě funkce, které měří stav atmosféry. Pracují na baterie a dodávají se s jedním vzdáleným snímačem. Nejedná se o nic složitého – pouze základní funkce a hezké designové řešení.

V případě potřeby lze vzdálené snímače pro tyto modely zakoupit samostatně. Měří teplotu a pracují na baterie.

Multifunkční meteorologické stanice

Domácí a profesionální meteorologické stanice představují vynikající volbu pro ty, kteří chtějí být dobře informovaní ohledně mikroklima v interiéru a počasí venku. Řada Levenhuk Discovery Report zahrnuje modely s jedinečnými vlastnostmi, např. monitorem pevných částic ve vzduchu, který určuje míru znečištění vzduchu měřením koncentrace jemných částic a také monitor CO₂, který vás upozorní na potřebu vyvětrání místnosti. Obě zařízení jsou napájena z baterií. Hodiny, teploměr a vlhkoměr se dodávají jako dodatečné funkce.

Řada Levenhuk Discovery Report navíc zahrnuje běžné modely meteorologických stanic se vzdálenými snímači. Jedná se o ideální volbu pro ty, kdo upřednostňují upozornění na změny počasí a odchylky mikroklima. Některé modely mohou vytvářet předpověď počasí na základě shromážděných dat.

U některých z těchto modelů lze samostatně zakoupit vzdálené snímače. Podporují bezdrátový přenos dat, měření teploty a vlhkosti a pracují na baterie.

Sekci s meteorologickými stanicemi Levenhuk Discovery Report naleznete zde.

Poslední novinky
Všechny novinky