Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Novinky společnosti Levenhuk: červen 2022

14.07.2022
Vážení zákazníci a návštěvníci,

Rádi bychom vás informovali o posledních novinkách ze společnosti Levenhuk. V uplynulém měsíci jsme uvedli na trh několik nových výrobků a rozšířili naši distribuční síť v Evropě a Jihoafrické republice.

Zajímavé akce

  • Společnost Levenhuk se zúčastní veletrhu EXPOMADEIRA 2022. Expomadeira je největší obchodní výstava ekonomických subjektů na Madeiře, kde náš oficiální distributor Madeira Optics představí naše výrobky účastníkům a hostům akce.
    Další informace

Nové výrobky

  • Astroplanetária Levenhuk. Modely Levenhuk Star Sky v sobě spojují neobvyklá designová řešení, bohaté multimediální funkce a skvělou použitelnost.
    Další informace
  • Astroplanetária Levenhuk LabZZ. Řada Levenhuk LabZZ byla rozšířena o nová astroplanetária s úžasným designem — ve tvaru dinosauřích vajec s lomenými prvky a barevnými vzory.
    Další informace

Recenze

  • Levenhuk Discovery Gator 10x50. Podrobné informace o tomto binokulárním dalekohledu naleznete na webu BestBinocularsReviews.com, kde recenzent hodnotí funkčnost, design a vlastnosti modelu a jeho příslušenství.
    Další informace
  • Levenhuk Discovery Scope. Levenhuk Discovery Scope 2 a Levenhuk Discovery Scope 3 jsou optické sady pro začátečníky. Každá sada obsahuje dva nebo tři optické přístroje, které vám umožní získat obecnou představu o tom, jak funguje moderní optika, a provést svůj první výzkum.
    Podívejte se zde
  • Levenhuk Discovery Sky Trip. Přehled plně vybavených čočkových hvězdářských dalekohledů pro začínající astronomy. Tato řada zahrnuje tři modely čočkových hvězdářských dalekohledů: kompaktní a snadno použitelné hvězdářské dalekohledy, které jsou dodávány s četným příslušenstvím.
    Podívejte se zde

Levenhuk po celém světě

Společnost Levenhuk se neustále vyvíjí a rozrůstá, proniká na nové trhy, inovuje své výrobky a stále je zlepšuje. „Levenhuk po celém světě“ — právě tam najdete nejnovější, nejdůležitější a nejzajímavější zprávy a publikace o společnosti Levenhuk z celého světa.

S potěšením vám oznamujeme zahájení spolupráce s naším prvním prodejcem v Jihoafrické republice. Optika Levenhuk je nyní k dispozici v dalším novém regionu!

V současné době jsou tyto vysoce kvalitní optické výrobky Levenhuk dostupné již ve 42 zemích Evropy, Severní Ameriky, Asie a Jihoafrické republiky.

Noví prodejci Levenhuk

Bulharsko: patilanci.bg
Španělsko: gangaelectronica.es,educarjugando.com,bazaroquenublo.com
Itálie: armeriacentrosport.it,armeriarossetti.it,armerialospecialista.it,armiepescaparma.it
Polsko: elektroweb.pl,farta.pl,akson.pl,entergroup.pl,gfcorp.pl
Česká republika: gme.cz,optika-simunkova.cz,indigoumi.cz,ekonakup.cz,zbranesalas.com
Jihoafrická republika: singerphoto.co.za

Děkujeme za Vaši pozornost!


Poslední novinky
Všechny novinky