Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Profesionální mikroskopy značky MAGUS

11.10.2023

Vážení zákazníci a návštěvníci!

Společnost Levenhuk vám s potěšením představuje své nové profesionální mikroskopy značky MAGUS. Mikroskopy MAGUS jsou určeny pro profesionální uživatele v medicíně, metalografii, geologii, veterinární vědě a dalších odvětvích. Naše nabídka obsahuje více než 100 modelů, které zahrnují biologické, luminiscenční, inverzní, metalografické, polarizační a stereoskopické mikroskopy včetně příslušenství a volitelných doplňků.

Oficiální webové stránky – www.magusmicro.cz

Kvalita

Tým MAGUS (samostatné oddělení společnosti Levenhuk) má více než 30 let zkušeností v oblasti mikroskopie. Posledních 18 měsíců se tento tým věnoval vývoji vědeckých přístrojů exkluzivní kvality pro profesionální uživatele. Optika a systém osvětlení mikroskopů MAGUS umožňují dosáhnout maximálního možného rozlišení při použití libovolného objektivu. Je tak zaručena také homogenita osvětlení zorného pole. Tyto přístroje mají skvělou ergonomii a prvotřídní servis, který poskytuje naše společnost.

Díky své přesnosti, komfortnímu ovládání a spolehlivosti je MAGUS správnou volbou pro všechny, kdo vyžadují dokonalost i v těch nejmenších detailech.

Styl WOW

U všech našich činností, od návrhu až po obal, klademe důraz na efektivní funkci v kombinaci s elegantním stylovým designem.

Dokonalý servis pro naše zákazníky

Zkušební období mikroskopu – mikroskop, který si u nás vyberete, můžete odnést a vyzkoušet na svém pracovišti ještě před tím, než si jej koupíte. Budete se tak moci přesvědčit o jeho vysoké kvalitě a úrovni použitelnosti.

Garantovaná cena – cenu vám garantujeme po dobu až 6 měsíců. Díky tomu se vyhnete případným rizikům spojeným se změnami měnových kurzů.

Náhradní mikroskop – v případě opravy vašeho mikroskopu vám zdarma poskytneme odpovídající náhradu, takže už nebudete muset přerušovat práci kvůli technickým potížím.

Výstavní prostory – v provozovnách našich prodejců v Evropě, USA a na Středním východě vám skuteční odborníci poradí, jaké produkty MAGUS jsou nejlepší pro vaše konkrétní projekty a úkoly.

Stabilní skladové zásoby – zásoby udržované v našich skladech jsou pravidelně doplňovány tak, aby byla zaručena stálá dostupnost všech mikroskopů včetně příslušenství a volitelných doplňků.

Poslední novinky
Všechny novinky