Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Společnosti Levenhuk a Ermenrich na veletrhu IFA 2023 v Berlíně

21.09.2023

Vážení zákazníci a návštěvníci!

jsme rádi, že se s vámi můžeme podělit o výsledky naší účasti na veletrhu IFA 2023, který se konal ve dnech 1. až 5. září v Berlíně. Výrobky společností Levenhuk a Ermenrich zde prezentoval náš německý distributor, společnost Duttenhofer GmbH & Co KG.

Na tomto veletrhu představili identitu značky a vystavili širokou nabídku výrobků. Součástí výstavního stánku byl designový dům s mnoha místnostmi, který se setkal s pozitivními ohlasy návštěvníků. Každá místnost měla své vlastní téma a představovala tematicky příbuzné výrobky. Návštěvníci byli ohromeni, když viděli a mohli si vyzkoušet mnoho dosud neznámých zařízení a přístrojů. Společnost Levenhuk se toho ráda zúčastnila, protože neustále hledá nové způsoby, jak inovovat zážitky našich zákazníků!

Internationale Funkausstellung Berlin (IFA) je mezinárodní veletrh spotřební elektroniky, který se koná každoročně v září již od roku 1924. Je známý také pod názvem Berlin Radio Show a je jedním z nejstarších průmyslových veletrhů v Německu a jedním z nejoblíbenějších veletrhů na světě. Veletrh nabízí širokou škálu výrobků a služeb pro profesionály a pořádá mnoho programů a akcí pro uživatele elektroniky.


Poslední novinky
Všechny novinky