Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Účast společnosti Levenhuk na veletrhu myslivosti, rybářství a včelařství na Slovensku

14.08.2023

S potěšením oznamujeme naši účast na veletrhu myslivosti, rybářství a včelařství, který se bude konat ve dnech 17.–20. srpna 2023. Naši značku zde bude zastupovat náš výhradní distributor na Slovensku – společnost Sonata Optics. Akce se bude konat v areálu Agrokomplexu v Nitře na Slovensku. Na výstavě najdete nejnovější rybářské, lovecké a včelařské vybavení. 

Rádi bychom všechny pozvali k návštěvě stánku č. 26, kde budeme prezentovat binokulární dalekohledy, přístroje pro noční vidění, monokulární dalekohledy, pozorovací dalekohledy a termokamery Levenhuk a Discovery.

Na výstavě jsou k vidění lovecké trofeje a různé vybavení pro lovce a outdoorové nadšence, jako jsou termokamery, přístroje pro noční vidění, lovecké kamery atd. Pro děti bude připravena celá široká nabídka aktivit – smyslový tunel plný dobrodružství, dřevěné rybářské hry, kde si děti mohou chytat ryby na rybářském trenažéru, a odpočinková zóna. Lesní pedagogové prověří znalosti dětí v oblasti myslivosti, rybářství a včelařství.

Další informace naleznete na adrese webová stránka akce: https://agrokomplex.sk/polovnictvo-rybarstvo-a-vcelarstvo/

Mapa všech míst (my budeme na čísle 26)

Po skončení akce bude k dispozici fotoreportáž.

Poslední novinky
Všechny novinky