Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Mikroskopy značky MAGUS společnosti Levenhuk na veterinárním semináři v Turecku

06.05.2024

Dne 21. dubna 2024 se v tureckém hotelu Ramada by Wyndham Tekirdağ konal veterinární seminář, který byl uspořádán za podpory Regionální komory veterinárních lékařů Trakya. Přednášejícími na této akci byli Prof. Dr. Bugrahan Bekir Yagci a Prof. Dr. Kerem Ural. Na semináři se hovořilo o pulmonologii a nefrologii. Byly také přezkoumány některé klinické případy.

Na semináři byl přítomen náš oficiální prodejce FelCa Medical. Společně s nimi jsme měli možnost předvést účastníkům semináře tři mikroskopy:

Všechny prezentované modely jsou vynikající pro profesionální laboratorní výzkum v oblasti medicíny a vědy. Přítomní veterináři projevili velký zájem o naše mikroskopy, zejména o digitální mikroskop Levenhuk D95L LCD.

Mikroskop značky MAGUS byl zde poprvé představen široké veřejnosti v Turecku a dokonale zapadl do tématu semináře. MAGUS je mladá značka profesionálních mikroskopů pro široké spektrum použití: od mikrobiologie až po metalurgii. Výrobky této značky se vyznačují vysokou kvalitou a promyšleným designem a jsou vysoce ceněny profesionály.

Rádi bychom poděkovali všem účastníkům akce za jejich zájem o mikroskopy značky MAGUS od společnosti Levenhuk a těšíme se na všechny v našem internetovém obchodě, kde nabízíme širokou škálu mikroskopů pro každý účel a rozpočet.


Poslední novinky
Všechny novinky