Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Pojďme si shrnout výsledky roku 2023 a přivítat rok 2024!

11.01.2024

Vážení zákazníci a návštěvníci!

Vaše pokračující spolupráce v roce 2023 nám pomohla dosáhnout neuvěřitelných výsledků. Děkujeme vám! Úspěšně jsme se vyrovnali s měnícím se prostředím a nacházeli nová řešení nových výzev. Především jsme však dosáhli svých cílů a pomohli našim partnerům rozšířit jejich podnikatelské aktivity.

V roce 2023 bylo uvedeno na trh přibližně 400 nových výrobků! Všechny zaznamenaly okamžitý úspěch a přilákaly nové zákazníky. Přepracovali jsme naše webové stránky B2B, abychom zlepšili kvalitu služeb pro naše partnery. Zúčastnili jsme se mezinárodních veletrhů a výstav, které byly všechny inspirativní a produktivní. Spustili jsme také novou pobočku na Slovensku, čímž jsme dále expandovali na mezinárodní trh.

Rok 2023 jsme zahájili uvedením zcela nové kategorie výrobků — měřicích nástrojů značky Ermenrich. Konec roku se nesl ve znamení premiérového uvedení profesionálních mikroskopů MAGUS na trh.

Věříme, že nový rok 2024 nám přinese další zajímavé projekty a události!

Optická zařízení a přístroje

  • Optické měřicí přístroje. V našem portfoliu značek se objevilo nový název — Ermenrich. Zahájili jsme výrobu měřicích přístrojů a během jednoho roku jsme na trh uvedli více než 100 výrobků této značky: laserové měřiče a klasická pásmová měřidla, detektory vlhkosti a plynu, dálkoměry, laserové nivelační přístroje a stavební detektory, testery baterií, testery napětí a mnoho dalších.
  • Profesionální mikroskopy značky MAGUS. Vytvořili jsme novou značku profesionálních mikroskopů MAGUS. Mikroskopy MAGUS jsou určeny pro profesionální pracovníky v medicíně, metalografii, geologii, veterinární vědě a dalších oborech. I ten nejmenší detail, od konceptu až po obal, je navržen tak, aby vytvořil výrobek, který skvěle plní svůj přímý účel a poskytuje všestranně vynikající uživatelský komfort.
  • V uplynulém roce bylo v našich maloobchodních a internetových prodejnách představeno přibližně 400 nových optických přístrojů a příslušenství značek Levenhuk, Ermenrich, MAGUS a Bresser. Nárůst nových výrobků našich značek činil 125 % ve srovnání s předchozím rokem! V budoucnu jich přibude ještě mnohem více.

Nové prodejny, pobočky a kanceláře

  • Byl otevřen první showroom značky MAGUS.
    V našem pražském showroomu
    si můžete prohlédnout celou řadu profesionálních mikroskopů MAGUS a také si je vyzkoušet na vlastních preparátech. Naši specialisté se s vámi rádi setkají, připraví vám mikroskopy k práci a seznámí vás se všemi funkcemi a možnostmi optiky.
  • Otevřeli jsme další pobočku společnosti Levenhuk v Evropě — na Slovensku. Bratislava je hlavní město země a nachází se na jihozápadě Slovenska. Kromě toho, že je politickým centrem, je toto město považováno také za kulturní, obchodní a vzdělávací centrum země. S každým dalším krokem se snažíme, aby výrobky společnosti Levenhuk byly ještě dostupnější pro milovníky vědy všech věkových kategorií.
  • V roce 2023 jsme navázali partnerství s více než 150 prodejci v Evropě a USA.
  • Dnes je vysoce kvalitní optika značky Levenhuk zastoupena již ve 43 zemích a mezinárodní síť maloobchodních prodejen zahrnuje 74 prodejen v 55 městech v Evropě, Asii a Rusku.

Spuštění nových webových stránek a změna designu těch stávajících

  • Oficiální webové stránky značky MAGUS. V letošním roce jsme spustili nové webové stránky pro profesionální mikroskopy Magusmicro.com, které jsou dostupné již v pěti jazycích: angličtiněčeštiněpolštiněbulharštiněturečtině. První evropští zákazníci již ocenili vysokou kvalitu a pokročilé služby poskytované pro výrobky značky MAGUS.
  • Nový design webových stránek Levenhuk B2B. Nový design je intuitivnější a názornější, takže uživatelský zážitek je mnohem příjemnější. Výrazně jsme vylepšili rozhraní vašeho osobního účtu a přidali mnoho užitečných funkcí. V novém designu jsou nyní k dispozici všechny jazykové verze webových stránek. Více informací o funkcích nového designu si můžete přečíst zde.

Mezinárodní výstavy

  • Společnost Levenhuk na výstavě Pedagogika na Slovensku: výstava se konala v listopadu na bratislavském výstavišti Incheba Expo. Na našem stánku byly prezentovány hvězdářské dalekohledy a mikroskopy Levenhuk a také knihy a další vzdělávací materiály.
  • Levenhuk a Ermenrich na veletrhu elektroniky v Německu: v září jsme naše optické a měřicí přístroje představili na veletrhu Internationale Funkausstellung Berlin (IFA) v Berlíně. Náš stánek byl koncipován jako obytný prostor, ve kterém jsme předvedli, jak naše výrobky fungují.
  • Levenhuk na výstavě „Lov a rybolov“ na Slovensku: na výstavě myslivosti, rybářství a včelařství, která se konala v srpnu v Agrokomplexu v Nitře, byly představeny binokulární dalekohledy, přístroje s nočním viděním, monokulární dalekohledy, pozorovací dalekohledy a termovizní přístroje značky Levenhuk a Discovery.

Další informace o společnosti Levenhuk naleznete na webových stránkách cz.levenhuk.com.

Děkujeme za Vaši pozornost!

Poslední novinky
Všechny novinky